Header

Voor wie en wanneer

Met kunstzinnige therapie richt ik me op elke mens ( kind, jong volwassene, volwassene, oude(re) mens ), die langdurig eenzijdig belast wordt; dit kan tot spanningen leiden, die lichamelijke en psychische klachten als gevolg kunnen hebben: de balans tussen denken, voelen en handelen is verstoord geraakt. Voorbeelden hiervan zijn: vermoeidheid, verwerking van verdriet, angsten, depressie, hoge bloeddruk, burn-out, concentratie-stoornissen, onrust, faalangst, de laatste levensfase, slaapstoornissen, diabetes, multiple sclerose, c.v.a., het einde van het leven.

Met biografische coaching richt ik me op volwassenen en de ouder wordende mens die een onderzoeksvraag heeft omtrent terugkerende patronen in het geleefde leven, de zin van het geleefde leven en terugblikken op haar/zijn biografie.

Kunstzinnige therapie doe ik individueel; open atelier geef ik in kleine groepen met maximaal 4 mensen, waarbij aan een eigen thema of een gezamenlijk thema gewerkt kan worden; cursussen over kunstgeschiedenis, metamorfosereeksen, het volgen van de jaargetijden, sprookjes geef ik in kleine groepen met maximaal 6 mensen.

Biografische gesprekstrajecten doe ik individueel.